PODKAST

SINTETIK është podcast-i i parë që sjell informacion të rëndësishëm në lidhje me ndryshimet klimatike dhe ndotjen me plastik në komunitetin shqiptar. Bisedat eksplorojnë përvoja, sfidat dhe zgjidhjet potenciale për të zvogëluar ndikimin tonë në planet, duke përfshirë intervista me ekspertë dhe individë që punojnë në fushën e ndotjes dhe ndryshimeve klimatike. Seria e podcast-ave është pjesë e Programit të Ndryshimit të Sistemit në DYVÓ, i cili është i dedikuar për të nxitur një të ardhme të qëndrueshme duke inkurajuar ndryshimet në nivel sistemi.
***NDRYSHIM SISTEMI JO KLIMATIK***TRANSFORMIM***RIGJENERIM***INOVACION***QËNDRUESHMËRI***NDIKIM***QARKORE***BASHKËPUNIM***ARDHMËRI
 1. SINTETIK // EPISODI 10

  Në episodin e fundit të serisë së parë SINTETIK bashkë me Mirishahe Syla i jemi rrekë temës së drejt&e...
 2. SINTETIK // EPISODI 9

  I ftuar në epsiodin e nëntë është Genti Kelmendi, bioinxhinier, i cili drejton Departamentin Mjedisor në komunën...
 3. SINTETIK // EPISODI 8

  Episodi i tetë i SINTETIK flet mbarë e mbrapshtë për qëndrueshmërinë. Kësaj here flasim me Rina Fetahaj mbi...
 4. SINTETIK // EPISODI 7

  Në episodën e shtatë të SINTETIK, Xhevdet Gegollaj i njohur nga shoqëria si Gigo, na flet për mbetjet ushqimore dhe s...
 1. DW Deutsche Welle report on DYVÓ

  Plastic waste is everywhere in Kosovo. It’s a problem that needs to be addressed...
 2. K2.0 - Transforming waste into Future

  KOSOVO 2.0 - #Youthmap See the full story here.
 3. DYVÓ - Trash or Treasure?

  Innovation Center Kosovo - "Trash or Treasure?" the Story of DYVÓ