PUNËT

Ne ofrojmë shërbime kërkimore në dizajn, arkitekturë, testim, prototipim dhe prodhim të produkteve të mbicikluara dhe me zero-mbetje. Platforma jonë është e hapur dhe e ekspozuar ndaj një game të gjerë temash dhe sfidash mjedisore, me fokus të veçantë në adresimin kreativ të ndotjes plastike.
PROJEKTIM // HULUMTIM // INOVACION // QËNDRUESHMËRI // PROTOTIPIM // QARKORE // BASHKËPUNIM // KOLEKSIONE

ZGJIDHJE TË DIZAJNEVE TË MBICIKLUARA

 1. MOBILERI TË MBICIKLUARA

  Projektimi konceptual i mobiljeve të mbicikluara për një hapësirë publike të tubimit Për projektimin e mobiljeve, është përdorur krijimi i bazuar ...
 2. KSDW: ZERO WASTE CONFERENCE PIN DESIGN

  Zerowaste Conference pin design 2019, upcycled glossy acrylic plastic detail, combined with gold plated metals & gold hot stamp.               ...
 3. DYVÓPAD

  Use and reuse it, at your home or office, by applying non-permanent markers.  Write and Wipe. Doodle, brainstorm, wishlist's or games!  #youdontne...

KOLEKSIONE PRODUKTESH TË MBICIKLUARA

 1. URBAN FAKTOR BELTS

  URBAN FAKTOR Belt Collection 2020, upcycled glossy acrylic plastic details, combined with recycled nylon strap.                              © DYVÓ...
 2. W0W EARRINGS

   W0W Jewelry Collection 2020, upcycled glossy acrylic plastic details, combined with different gold plated metals.                                 ...
 3. BAZIK

  Bazik Jewelry Collection 2018, upcycled glossy acrylic plastic details, combined with different gold plated metals.                                ...

HULUMTIM I MBETJEVE PLASTIKE

 1. METEORITE

  DESCRIPTION: To create “METEORITE” 70% PMMA and 30% ABS granules were compresed. This material can be heat shaped, or molded in different forms dep...
 2. BUMBLE BEE

    DESCRIPTION: To create “BUMBLEBEE” 2.8 Kg of PMMA were compresed. This material can be heat shaped, or molded in different forms depending on the...
 3. WHITE FROST

    DESCRIPTION: To create “WHITE FROST” 3Kg of PMMA granules and other leftover pieces were compresed. This material can be heat shaped, or molded ...

Don me bashkëpunu?

Për porosi, shërbime dhe projekte të veçanta: