SINTETIK // EPISODI 7

Në episodën e shtatë të SINTETIK, Xhevdet Gegollaj i njohur nga shoqëria si Gigo, na flet për mbetjet ushqimore dhe se çka mund të bëhet me to.

Gigo është permakulturist, që do të thotë që ai në punën e tij i ndjek parimet e permakulturës të cilat ofrojnë zgjidhje sistemike dhe të ndërlidhura të cilat mundësojnë bashkëjetesën mes nevojave të natyrës dhe të njerëzve.