Mirësevini ne DYVÓ - ku kreativiteti dhe ambientalizmi bashkohen për të sfiduar kulturën e mbeturinave dhe ndotjen plastike, nëpërmjet zgjidhjeve inovative per një të ardhme të qëndrueshme.

********MATERIALE TË MBICIKLUARA**************** PRODUKTE TË MBICIKLUARA********
AKSESORË TË MBICIKLUAR
PRODUKTE TË VEÇANTA

DEMISTIFIKIMI I PLASTIKËS

 1. Kategoria 5 - Polipropilen ose PP

  Polipropileni është një termoplastikë e ngurtë, gjysmë kristalore dhe njihet për qëndrueshmëri. Ka af...
 2. Pse përdorimi i qeseve të plastikës duhet të ndalohet

  Qeset e plastikës janë një ndër mijëra shërbimet në të cilat formësohet materiali plastik. Ato pë...
 3. Shumë gjëra dhe disa qese krijohen nga LDPE

  Kategori (4) Polietilen me densitet të ultë ose (LDPE) Cka është LDPE? Polietileni me densitet të ulët ose LDP...
 4. Kam ndëgju si emër për PëVëCën(PVC), qaq..

  Kategoria (3) - Klorur polivinil (PVC ose Vinil) Çka është PVC-ja? Polivinilkloruri (PVC ose Vinyl) është n...
********RISI****************AKTIVIZËM KREATIV****************INOVACION ****************NDRYSHIM I SISTEMIT***** ***
PODKASTI SINTETIK

NDËRTIMI I KOMUNITETEVE NGA ZGJIDHJA

Programi laboratorik

MARATONA E DIZAJNIT 02

MARATONAT E DIZAJNIT
Programi Aktivizmi Kreativ