DEMISTIFIKIMI I PLASTIKËS

 1. Kategoria 5 - Polipropilen ose PP

  Polipropileni është një termoplastikë e ngurtë, gjysmë kristalore dhe njihet për qëndrueshmëri. Ka af...
  Lexo më shumë →
 2. Pse përdorimi i qeseve të plastikës duhet të ndalohet

  Qeset e plastikës janë një ndër mijëra shërbimet në të cilat formësohet materiali plastik. Ato pë...
  Lexo më shumë →
 3. Shumë gjëra dhe disa qese krijohen nga LDPE

  Kategori (4) Polietilen me densitet të ultë ose (LDPE) Cka është LDPE? Polietileni me densitet të ulët ose LDP...
  Lexo më shumë →