DEMISTIFIKIMI I PLASTIKËS

 1. Shumë gjëra dhe disa qese krijohen nga LDPE

  Kategori (4) Polietilen me densitet të ultë ose (LDPE) Cka është LDPE? Polietileni me densitet të ulët ose LDP...
  Lexo më shumë →
 2. Kam ndëgju si emër për PëVëCën(PVC), qaq..

  Kategoria (3) - Klorur polivinil (PVC ose Vinil) Çka është PVC-ja? Polivinilkloruri (PVC ose Vinyl) është n...
  Lexo më shumë →
 3. Shishet e shamponit i kam HDPE, po s’di sen për ‘to!

  Kategori (2) Polietilen me densitet të lartë ose (HDPE) Çka është HDPE? Plastika e krijuar nga Polietileni me densitet...
  Lexo më shumë →