SINTETIK // EPISODI 4

Në këtë episodë kemi Arlinda Cakaj, një inxhiniere mjedisi, e cila ka përfunduar studimet për inxhinieri dhe mbrojtje të mjedisit me fokus ndotjen, bioindikatorët, shtresën e ozonit dhe gjurmën plastike.

Ajo ka bërë edhe hulumtimin e parë të mikroplastikës në kryeqytetin e Prishtinës dhe na shpjegon në detaje rezultatet e saj.