SINTETIK // EPISODI 5

I ftuari ynë në këtë puntatë është Arbër Fetahu, studiues në Grupin për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), me fokus politikën e jashtme, politikën publike, demokratizimin, integrimin evropian dhe qeverisjen.

Ai na jep shembuj të plotë për rastet me të cilat është duke punuar, kornizën ligjore për mbrojtjen e mjedisit në Kosovë dhe mungesën e qasjes në dokumente publike.