• RRIP I VOGËL VENUS #UF04DSVNS02
  • RRIP I VOGËL VENUS #UF04DSVNS02

RRIP I VOGËL VENUS #UF04DSVNS02

Shtuar në shportën tënde!

Ashtu si planeti i bukurisë, i pasur dhe me shkëlqim me çarje të diellit, VENUS u krijua nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Rripi i Venusit është një manifestim femëror në analogji me reflektimin e ndritshëm të yllit të mëngjesit. Thellësitë e papritura të hapësirës janë paralele me shpërthime të pazakonta ngjyrash të ndritshme. 

Sasia e limituar 2/2