• RRIP I MADH RRIZOR I MJEGJENJISË ROZETA #UF04DSRNB02
  • RRIP I MADH RRIZOR I MJEGJENJISË ROZETA #UF04DSRNB02

RRIP I MADH RRIZOR I MJEGJENJISË ROZETA #UF04DSRNB02

Shtuar në shportën tënde!

Një mjegullnajë e kuqe flakëruese që shkëlqen midis yjeve, ROSETTE NEBULA u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës. 

Rosette Nebula është e preferuara për shkak të ngjyrës së kuqe hipnotizuese.  Breshëritë e papritura dhe kërcitjet e bardha e të zeza i japin asaj një qëndrim të fortë. 

Sasi e kufizuar 2/2