• RRIP I VOGËL ICY MOON #UF04DSIMS02
  • RRIP I VOGËL ICY MOON #UF04DSIMS02

RRIP I VOGËL ICY MOON #UF04DSIMS02

Shtuar në shportën tënde!

Ashtu si sipërfaqja e ngrirë e hënës e ndriçuar nga dielli, ICY MOON u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Hëna e akullt [ICY MOON] përfaqëson një formë në dukje të pamundur dhe zbulon thellësinë e saj dimensionale kur ekspozohet ndaj ultravjollcës.

Sasi e kufizuar 2/2