• RRIP I MADH CYGNUS X #UF04DSCXB02
  • RRIP I MADH CYGNUS X #UF04DSCXB02

RRIP I MADH CYGNUS X #UF04DSCXB02

Shtuar në shportën tënde!

Një formacion masiv yjor me mjegullira pluhuri ndëryjor, Cygnus X u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Ky BIG rripi mishëron familjaritetin dhe misterin. Është në errësirë, ndërsa ne jemi në dritë duke lundruar mbi ato çarje mahnitëse ari që rrisin hijeshinë e tij të përjetshme. 

Sasi e kufizuar 2/2