QARKORE

 1. ÇKA ËSHTË EKONOMIA LINEARE?

       Jeta të cilën po e jetojmë të gjithë, në epokën e teknologjisë, komunikimit, të dhënave të shpejta dhe zhvillimit të proceseve të reja, po na ...
  Lexo më shumë →
 2. CIRCULAR ECONOMY

    The uniformity of the linear economy and its "take, make, waste" philosophy which was very successful in bringing economic development through th...
  Lexo më shumë →
 3. WHAT IS CRADLE-TO-CRADLE?

  One of the philosophies of circular economy is the concept of "Cradle-to-cradle" which is a revolutionary approach to the design of products and su...
  Lexo më shumë →