• RRIP I VOGËL WREATH NEBULA #UF04DSWNS02
  • RRIP I VOGËL WREATH NEBULA #UF04DSWNS02

RRIP I VOGËL WREATH NEBULA #UF04DSWNS02

Shtuar në shportën tënde!

Si një masë e errët gazi që shkëlqen me grimca fluoreshente pluhuri, WREATH NEBULA u krijua nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Katrama e lustruar ka të çara që shkëlqejnë në rrezet UV duke zbuluar modele të mrekullueshme të një peizazhi jashtëtokësor, misterioz dhe tërheqës.

Sasia e limituar 2/2