• RRIP I MADH WREATH NEBULA #UF04DSWNB02
  • RRIP I MADH WREATH NEBULA #UF04DSWNB02

RRIP I MADH WREATH NEBULA #UF04DSWNB02

Shtuar në shportën tënde!

Si një masë e errët gazi që shkëlqen me grimca fluoreshente pluhuri, WREATH NEBULA u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Kjo katramë e madhe dhe elegante, përndryshe, ka të çarat e tij që shkëlqejnë në rrezet ultraviolet që zbulojnë modele të mrekullueshme të një peizazhi misterioz dhe tërheqës.

Sasi e kufizuar 2/2