• RRIPI I MADH VENUS #UF04DSVNB02
  • RRIPI I MADH VENUS #UF04DSVNB02

RRIPI I MADH VENUS #UF04DSVNB02

Shtuar në shportën tënde!

Ashtu si planeti i bukurisë, i pasur dhe me shkëlqim me çarje të diellit, VENUS u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Ky rripi përfaqëson energjinë e pastër femërore që u krijua sa herë që hapësira e thellë kapte reflektimin e yllit të mëngjesit. Thellësitë e papritura të hapësirës janë paralele me shpërthime të pazakonta të ngjyrave të ndritshme. 

Shuma e kufizuar 2/2