• RRIP I VOGËL ROSETTE NEBULA #UF04DSRNS02
  • RRIP I VOGËL ROSETTE NEBULA #UF04DSRNS02

RRIP I VOGËL ROSETTE NEBULA #UF04DSRNS02

Shtuar në shportën tënde!

Një mjegullnajë e kuqe flakëruese që shkëlqen midis yjeve, Rosette Nebula u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës. 

Rosette Nebula ka ngjyrë të kuqe hipnotizuese. Shpërthimet e papritura dhe kërcitjet e bardha dhe të zeza i japin asaj një qëndrim të fortë por argëtues. 

Sasia e limituar 2/2