• RRIP I MADH ICY MOON #UF04DSIMB02
  • RRIP I MADH ICY MOON #UF04DSIMB02

RRIP I MADH ICY MOON #UF04DSIMB02

Shtuar në shportën tënde!

Ashtu si sipërfaqja e ngrirë e hënës e ndriçuar nga dielli, ICY MOON u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Hëna e akullt përfaqëson një formë në dukje e pamundur dhe zbulon thellësinë e saj dimensionale kur ekspozohet ndaj ultravjollcës.

Sasi e kufizuar 2/2