• RRIP I MADH GLIESE B504 #UF04DSGB02
  • RRIP I MADH GLIESE B504 #UF04DSGB02

RRIP I MADH GLIESE B504 #UF04DSGB02

Shtuar në shportën tënde!

E nxehtë nga formimi i saj dhe e ndezur me spërkatje rozë, Gliese 504B u kap nga pjesët më të mira të materialit çudibërës.

Të Gliese 504b është një përplasje nostalgjike mes rozës dhe të zezës. Sipërfaqja e saj e ekuilibruar me dy ngjyra luhatet midis gjallërisë dhe thellësisë, duke i dhënë asaj bukurinë klasike.

Sasi e kufizuar 2/2