DEMISTIFIKIMI I PLASTIKËS

 1. MAKROPLASTIKA: SI NDIKON NË SHËNDETIN TONË?

   Ndotja plastike është një problem global që ka impakt në të gjithë njerëzimin dhe ekosistemin. Në...
  Lexo më shumë →
 2. SI TA REDUKTOJ GJURMËN TIME PLASTIKE?

  Meturinat Plastike janë një dhimbje e madhe për sytë, por pastrimi ose hedhja e tyre në koshet e duhura të plehë...
  Lexo më shumë →
 3. KEQMENAXHIMI I MBETJEVE PLASTIKE

  Plastika që keqmenaxhohet dhe hidhet në ambient nga njerëzit nuk ndal emetimet aty por liron edhe më shumë gazra përd...
  Lexo më shumë →