DEMISTIFIKIMI I PLASTIKËS

 1. MIKROPLASTIKA: Si ndikon në shëndetin tonë?

  Në ditët e sotme, siç e dijmë mikroplastikat janë kudo. Nga uji që pimë tek ushqimi që hamë dhe ajri...
  Lexo më shumë →
 2. MIKROPLASTIKA: SI U ZBULUA? CILAT JANË LLOJET?

  Mikroplastikat, siç thotë edhe emri i tyre, janë partikula të vogla plastike, më të vogla se 5 mm në diamet&eu...
  Lexo më shumë →
 3. A kontribuon ndotja plastike në ndryshimet klimatike?

  Ndryshimet klimatike janë ndryshime afatgjata të strukturës së motit të cilat e definojnë klimën e tokës n&...
  Lexo më shumë →