DEMISTIFIKIMI I PLASTIKËS

 1. A kontribuon ndotja plastike në ndryshimet klimatike?

  Ndryshimet klimatike janë ndryshime afatgjata të strukturës së motit të cilat e definojnë klimën e tokës n&...
  Lexo më shumë →
 2. MAKROPLASTIKA: SI NDIKON NË SHËNDETIN TONË?

   Ndotja plastike është një problem global që ka impakt në të gjithë njerëzimin dhe ekosistemin. Në...
  Lexo më shumë →
 3. SI TA REDUKTOJ GJURMËN TIME PLASTIKE?

  Meturinat Plastike janë një dhimbje e madhe për sytë, por pastrimi ose hedhja e tyre në koshet e duhura të plehë...
  Lexo më shumë →